Här kan du som aktieägare anmäla dig eller lämna in din digitala poströst till de bolag som valt Euroclear Sweden som tjänsteleverantör för sina bolagsstämmor.

För att anmäla dig till en bolagsstämma klickar du på länken "Anmälan" nedan. För att kunna anmäla dig som ombud för andra aktieägare måste du först legitimera dig genom BankID.

För att kunna poströsta digitalt måste du först legitimera dig genom BankID. När du har gjort det kommer du att kunna klicka på länken "Digital poströst" för respektive bolag nedan och på den sida som öppnas kan du sen avge din röst för de framlagda förslag till beslut som anges i förslaget till dagordning för bolagsstämman. Du kan alltid logga in på nytt och uppdatera dina instruktioner till och med sista dagen för poströstningen eller återkalla din poströst i sin helhet. Detta tillvägagångssätt kan även användas av ombud som önskar företräda en eller flera aktieägare.

Saknar du BankID går det även att ladda ner ett röstningsformulär. Du skriver då ut och fyller i det, undertecknar och skickar in formuläret per post eller e-post till bolaget. Post- och e-post adressen för detta framgår i formuläret.

Fortnox AB (publ)KallelseAnmälanFormulär för utskriftDigital poströst
Extra bolagsstämmaStämma: 27 aug 2024Anmälan senast: 21 aug 2024Poströst bolaget tillhanda senast: 21 aug 2024
Nivika Fastigheter AB (publ)KallelseAnmälanFormulär för utskriftDigital poströst
Extra bolagsstämmaStämma: 20 aug 2024Anmälan senast: 14 aug 2024Poströst bolaget tillhanda senast: 14 aug 2024